Blå Design
Om Oss

Om Oss

Blå Design ble startet i 2001 og jobber med visuell kommunikasjon og merkevarebygging til digitale og trykte flater. Vi har et faglig og strategisk sterkt miljø, bestående av designere med variert bakgrunn, som har hovedfokus på visuelle identiteter, emballasje og redaksjonelt design.

I Blå Design ser vi styrken ved å være forskjellig. Vi dyrker det unike, både personlig og på vegne av våre kunder. For oss er det nettopp dette godt design handler om, å finne frem til det unike som skal dyrkes og kommuniseres.

Vår arbeidsprosess

Hos oss finner vi fellesskap i høy arbeidsmoral og grundige prosesser. Vi er til for deg som kunde og jobber for at du skal lykkes, og gir oss ikke før du er fornøyd.

Som kunde jobber du tett og direkte med engasjerte designere. Våre gjennomarbeidede prosesser gjør at vi får god innsikt i dine utfordringer og ambisjoner. På den måten kan vi skape design som gjør deg tydelig og gir resultater.

Noen av våre kunder

Skattetaten, Kirkens Nødhjelp, Jordan, AF Gruppen, Brødrene Dahl, X-Run, Arcus, Ericsson, Comfort, Jotun, Vinarius, RVO – Regionalt Verneombud, Coop, Transport-formidingen, Bydel Søndre Nordstrand, Nav, Arbeidstilsynet, Nordisk Film TV, Teknolab, MED, Ultimovacs, BundeBygg, Negotia, Den4Dogs, Samferdselsdepartementet, Orkla House Care, Nordic Innovation, Ifö